Spaanse avond bij Steakhouse El Zorro! Waan u een avond met familie, vrienden en / of collega’s in Spanje! Geniet van heerlijke Spaanse gerechten, nuttig Sangria, laat u verleiden tot het dansen van de flamenco en droom weg op de klanken van passievolle, Spaanse muziek. El Zorro heeft alle ingrediënten in huis voor een fantastische Spaanse avond, die voor altijd in uw geheugen staat gegrift!De Spaanse arrangementen zijn uitermate geschikt voor een personeelsfeest, een huwelijksfeest, een verrassingsfeest, een verjaardag of zomaar een leuk feestje. Het vieren van een écht Spaans feest kan alleen bij El Zorro!

Flamenco arrangement

vanaf 30 personen € 44,50 p.p. (incl. binnenl. gedest.), kind: € 17,50 p.p.

Het Flamenco-arrangement staat in het teken van heerlijk eten terwijl op de achtergrond Spaanse muziek te horen is. Onze kok bereidt voor u een warm en koud buffet met typisch Spaanse gerechten. Het buffet wordt met een knaller afgesloten.

Lees meer

Tornado arrangement

vanaf 20 personen € 42,50 p.p. (incl. binnenl. gedest.), kind: € 16,50 p.p.

De naam van dit arrangement is vernoemd naar het zwarte paard “Tornado” van de Spaans Californische vrijheidsstrijder Zorro. In de sfeervolle en gezellige zaal waant u zich met familie, vrienden en/of collega’s in de stal van “Tornado”.

Lees meer

Bruiloft arrangement

Prijs op aanvraag

Bruiloft of jubileum
Bij Steakhouse el Zorro & Hotel Hartlief kunt u uitstekend terecht voor uw bruiloftsfeest! Of misschien voor de viering van uw bronzen, zilveren of gouden huwelijksdag?

Lees meer

Tapas arrangement

vanaf 20 personen € 39,50 p.p. (incl. binnenl. gedest.)

Tijdens dit buffet kunt u genieten van diverse Spaanse tapa.

 

Lees meer

LUNCH arrangement

vanaf 20 personen € 24,50 p.p.

Heeft u een vergadering, bijeenkomst of wilt u met een groep lunchen dan kunt u rond lunchtijd gebruik maken van ons luncharrangement.

Onze lunch wordt in de vorm van een buffet voor u klaar gezet.

Lees meer