Bruiloft arrangement

Prijs op aanvraag

Bruiloft of jubileum
Bij Steakhouse el Zorro & Hotel Hartlief kunt u uitstekend terecht voor uw bruiloftsfeest! Of misschien voor de viering van uw bronzen, zilveren of gouden huwelijksdag?Op maat gemaakte arrangementen
Vanwege de vele mogelijkheden van invulling van uw dag willen wij u aanbieden om onder het genot van een heerlijk kopje koffie met gebak uw wensen door te nemen, waarna wij u een passend en interessant voorstel/arrangement zullen doen. Wij proberen u in de meeste gevallen een vaste per persoon prijs te geven zodat u zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Wel zo handig!

Meerdere zalen
Wij hebben meerdere prachtige zalen voor uw gelegenheid waar u tot en met 150 personen een perfect en gezellig feest kunt vieren. Daarnaast beschikken we uiteraard nog over het Spaanse restaurant wat uitermate geschikt is voor een á la carte arrangement.

Vele mogelijkheden
Er zijn teveel mogelijkheden om op te noemen, die wij u en uw gasten kunnen bieden, maar we zullen toch proberen u een kleine impressie te geven!

Wij kunnen uw gasten (dag – of avondgasten) verwelkomen met een welkomstdrankje met of zonder amuse. We kunnen een compleet á la carte diner (groepen tot 40 personen) voor u samenstellen voor u en uw dierbaarste. Wilt u uw feest een extra boost geven in de vorm van livemuziek? Ook dat kunnen wij voor u regelen! En uiteraard is er voldoende ruimte voor u en uw gasten om los te gaan op de dansvloer.

Maar ook overnachten is mogelijk
Daarnaast kunnen wij vanwege de combinatie van ons restaurant en hotel u ook helpen met een eventuele gewenste overnachting. Zo kunt u uw feest combineren met een heerlijk verblijf in onze Ibiza appartement welke wij speciaal voor u omtoveren tot bruidssuite! Maar ook voor uw gasten kunnen wij de overnachting regelen. Dan hoeft u zich over de combinatie alcohol/verkeer voor uw gasten geen zorgen meer te maken.


Hoe dan ook: Wij zullen alles in staat stellen om de dag van uw leven zo sfeervol mogelijk in te vullen zodat het een dag wordt om nooit te vergeten!

Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!
Telefoon: 0599 - 212 494 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.